Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1

    Server going down?

    Its been 3 times now.

    Anyone care to share whats going on?

  2. #2
    No idea but my guess is they forgot to add a single piece of grass in zone 740, i swear it was there in beta but now its gone. Lets hope they put it back on the right spot this time.

  3. #3
    Visitor
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Way down deep in a bottle of ale...
    Posts
    415
    Quote Originally Posted by Akraxeus View Post
    No idea but my guess is they forgot to add a single piece of grass in zone 740, i swear it was there in beta but now its gone. Lets hope they fix it.
    NO! That will mean another 1.5gb "terrain patch"......lol
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    "By the time this game works there is going to be no one left, and because there is no one left, that is why it will work..."

    BigCountry | Head Hunters | http://www.wefarmpeople.com

  4. #4
    back up but same lag as they have has for weeks..

  5. #5
    Do we have to choose between 10 second delay lag and rollbacks every 10 minutes?

  6. #6
    if it was 10 seconds delay that would be ok.. i jsut counted nearly 2 mins of delay.

  7. #7
    Xsyon Citizen
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Mississauga, ON
    Posts
    43
    Welcome back lag!

  8. #8
    Xsyon Citizen
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    a ritzy section of palm coast FLA
    Posts
    64
    i've had 3 CTD's since the latest patch. usually when i right click on a person or totem. this time it crashed as soon as i logged in. i stuck it in the bug report area too. anyone else having this issue?

  9. #9
    Please reset the server again and revert back to what you originally had as lag is back to around 2 min delay ?

  10. #10
    why is there lag now? I really hope we can start playing this game properly soon

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •