Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Loading entities

    Anyone else getting stuck here again? I thought this was fixed (or almost) but since the server last went down I've been on entities for 25 mins! Man it goes from bad to worse I just want to enjoy this game give me a chance!

  2. #2
    Quote Originally Posted by bruisie159 View Post
    Anyone else getting stuck here again? I thought this was fixed (or almost) but since the server last went down I've been on entities for 25 mins! Man it goes from bad to worse I just want to enjoy this game give me a chance!
    Never had the problem before but am stuck there now since last reboot/shutdown of server (was actually logged in but on another screen so no idea if it was planned). Gonna restart and see what happens

  3. #3
    Xsyon Citizen Zarin's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Denver, Colorado
    Posts
    124
    Yeah taking a while for me too. Seemed to have gotten better with the last couple patches, but now is back.
    Quote Originally Posted by Buddha
    A jug fills drop by drop...

  4. #4
    I'm having the same thing, only been a little over 10 mins for me.
    In game: Periwinkle

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    i did get in eventually, only to find a roll back had cost me 2 saws and an axe! hehe man i was just starting to like this game again!

  6. #6
    This started happening to me today, waited 20 mins, shut down program then reloaded and about 30 mins later loaded in successfully.

    Then saw: The servers will be shutting down in 3 minutes. Please log out.

    T3T

  7. #7
    yet another friday evening wasted

  8. #8
    This is keeping me out of the game too. Not waiting 20 minutes.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •