Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Slow forum server

    I don't know if it is just me, but the forum seems slow to me.

    Each click requires up to 30 seconds to respond.
    This is not a big deal, but it is not very nice... and I remember weeks ago it was really zappy...

    My ping to Chicago is about 150-170ms, so it's not that.

  2. #2

    Re: Slow forum server

    Same here. It's not just slow, it's "go make me a sammich" slow.

  3. #3

    Re: Slow forum server

    Yes it's been painfully slow.

    But you have to remember that the download link to the client was just leaked and is probably taxing all of their servers.

  4. #4

    Re: Slow forum server

    It's because the site runs on the same server as the patcher and a lot of people are updating right now.

    The game, however runs on its own server.

  5. #5

    Re: Slow forum server

    When those new e-mails going out?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6

    Re: Slow forum server

    Xsyon wrote:
    It's because the site runs on the same server as the patcher and a lot of people are updating right now.

    The game, however runs on its own server.
    That makes perfect sense to me.
    I just take back my complaint

Similar Threads

  1. Fix: Patcher: "Error: Could not Create a File"
    By Diocletian in forum Prelude Talk - General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-10-2010, 08:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •