Welcome Stations Inactive Still showing up for spawn points for new players.
issueid=2742 09-11-2020 09:22 AM
Xsyon Citizen
Welcome Stations Inactive Still showing up for spawn points for new players.

Welcome Stations that do not have the requirements (like missing quests/trades) are still spawn points for new players.

These should not be points for new players to join as the reason is only active tribes.
Issue Details
Issue Number 2742
Project Bugs Reports
Category Unknown
Status Awaiting Feedback
Priority 1 - Highest
Affected Version Unknown
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 0
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)




09-17-2020 11:25 PM
What tribe is showing up as a starting point that shouldn't? Is this on the Peace Server, War Server or both?

I copied the Peace Server data to the Test Server where I can debug and the only tribe showing up in the list for new players seemed to meet the correct requirements.

Thanks!

09-18-2020 06:31 AM
Xsyon Citizen
Added a picture below showing it's still not working, even on test. I just remade a toon.

09-18-2020 11:10 AM
I see it now. That one wasn't showing on the Test Server last night. Did you set it to active, then inactive again or did you make any other tribe changes to make this appear today?

09-18-2020 11:28 AM
Xsyon Citizen
Nope. Only logged in a toon that lives there. But didnt change anything on the totem, the welcome station or anything.

09-18-2020 02:08 PM
Ok, I'm going to be using your toon on the Test Server temporarily while I look into this.

09-18-2020 04:55 PM
It turns out tribes with either the active quest or the active totem requirement were showing up as start locations instead of requiring both. I've patched a fix to the Test Server. It should be correct now. I hope!

09-18-2020 05:57 PM
Xsyon Citizen
Ok I will check it out.