Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1

    Stuck at loading entities

    stuck at loading entities Zone 821 (Zypher)

    at Aapache Tribe

    I don't have a position, but it's the same position I told Jooky about last night when we had some terraforming issues.

    There was major lag problems, and then we crashed- now we can't get back in.

    Wasn't doing anything at all, but just standing around.

  2. #2

    Re: Stuck at loading entities

    Same here, stuck at loading entities.

    I was fine all day then all the sudden there was a huge lag spike and I got kicked from the server and tried loading back up multiple times and still getting stuck.

    I'm at 739

  3. #3

    Re:Stuck at loading entities

    same issue, can't recall what zone im in but (by the roadthat leads to a cave in the mountain) not too sure what the other 2-3 guys are diong around the area B) but i was just stacking logs, i've noticed im able to walk right through a stack of logs. Is this also a bug or is intended to not have collision detection? Also wondering if anyone know how to split a stack of things such as Flint. Since Going off topic but don't feel like posting another topic, but noticed that if you drop a bag close to a rock sometimes it will dissapear under it. I have a feeling i lost a bag under it...

  4. #4

    Re:Stuck at loading entities

    ...let's stay on topic.

  5. #5

    Re:Stuck at loading entities

    gegezerg wrote:
    you can't split anything.. I suggested it before but haven't seen anyone say anything about wanting it in the game.
    Everyone wants it in the game B)

  6. #6

    Re:Stuck at loading entities

    gegezerg wrote:
    you can't split anything.. I suggested it before but haven't seen anyone say anything about wanting it in the game.
    Its already in progress, hopefully will be part of the next update, so I guess thats why people didn't comment on it.

  7. #7

    Re:Stuck at loading entities

    This will be looked into tomorrow when the programmer who revised loading is available.

    Thanks for the reports!

  8. #8
    Xsyon Citizen Kitsume's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    San Francisco Bay Area
    Posts
    334

    Re:Stuck at loading entities

    There have been several lag spikes that lasted for 5 or more minutes. If you where logging in during one of these times, you might have been stuck at loading entities.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Perception is reality

  9. #9

    Re:Stuck at loading entities

    I'm stuck at entities screen on every login. SOmetimes I can wait it out, 5+ mins, other times I need to ctrl/alt/del end programme.

  10. #10

    Re:Stuck at loading entities

    Can't get in at all now...Hangs at entities everytime then ports back to login screen.....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •