Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Dannevirke -Good Alligned

  This tribe is for Danes only

  Hej alle Danskere!
  Dannevirke kalder på hjælpere!
  Dannevirke er ny-oprettet d. 21-4-2011 som efter timevis af undersøgelser af nærområdet har vi fået en nøgleposition til evt. udkæmpning af rivalierende stammer eller bare beskyttelse af vores egne medlemmer!
  Dannevirke stammen er placeret i en bjergkæde-dal hvor vi er på ryggen af en bjærgskrænt med to floder liggende meget tæt på!
  Der er 2-3 stammer i nærheden (i øjeblikket) som vi ikke har indgået bekændtskab med endnu!
  Vi er en stamme hvor vi vil bygge et godt fort omkring os til maksimal beskyttelse mod indtrængende fjender og så vi kan føle os sikre. Med moder natur's beligenhed har vi et værn mod andre rivaliserende stammer.
  Hvis i er interesserede i at bo på Dannevirke er i velkomne til at svare på dette forum-oplæg, så vil jeg skrive tilbage hurtigst muligt og give jer koordinaterne og placeringen.
  De nærliggende stammer er også helt ny-oprettede d.21-4-2011, så vi vil være på omkring samme styrke som dem!

  (Der er alt hvad en tribe har brug for, masser af træer i nærheden, nesten helt uberørt område, meget scavenging ressourcer, god mulighed for at gå på opdagelse, fiske, crarfte, trade & gå på hunt og slagte dyr når der bliver flere af dem!)

  Lidt historie:
  Dannevirke blev grundlagt i ca. år 600 af Gorm den gamles kone Thyra Danebod som sammen med alle Danskere(som myten siger) lagde grundlaget for fremtidens Dannevirke.
  Dannevirke blev bygget som et værn mod den tyske rasen fra syd, der var som det eneste sted man kunne passere op til Danmark fra på land.
  I Dannevirkes tidlige alder var den kun lavet af jordvolde, som op igennem tiderne blev bygget større og stærkere og man kom endda til at bruge Dannevirke helt op til år 1864, hvor Danskerne nu igen var i krig med Tyskerne fra syd.
  Dannevirke kom til at hedde netop Dannevirke fordi den efter sagnet blev bygget af alle danskere (derfor blev den kaldt "Danskernes Virke", altså det danske værn mod fjenden) og dermed blev et nationalt symbol på den danske ånd som varede i hundredevis af år og som også formåede at samle Danskerne igennem tiden.
  Nu ligger Dannevirke desværre på tysk grund, efter at Danmark måtte kapitulere schleswig-holsten efter nederlaget ved dybbøl år 1864.

  Vi har i øjeblikket disse medlemmer:

  Stig (leader)
  <placeholder>
  <placeholder>
  <placeholder>
  <placeholder>
  <placeholder>

  You are also welcome to talk to me in-game, just /w Stig

  Venlig hilsen

  Stig of Dannevirke (Danskernes Virke)

  Here are some screenshots taken from today of Dannevirke and its' current land
  Attached Images Attached Images

 2. #2
  Marking our territory and getting ready for terraforming

  in Daylight


  check out this picture as i was about to terraform myself a wall i get surprised and killed by this giant bear, there's plenty of hunting to do around here it seems!:  A quick update on how the terraforming goes:

 3. #3
  Det ser sku lækkert ud, og det er nogle halv gamle screenshots

  Jeg har dog selv fundet en anden tribe som jeg planlægger at blive hos et godt stykke tid endnu.
  Ved ikk på nuværende tidspunkt hvor mange danskere der spiller Xsyon men håber at denne tribe har en lys fremtid!

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •