Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 49 of 49
  1. #41
    In game for an hour and a half, seems much better, no spikes to speak of. Thanks!

  2. #42
    Good to go, two hours of no issues. Stood next to the corral and the critters didn't cause anything.

  3. #43
    It was fine for me last night. Logged in this morning, no issues until I went to scav for a bit. I scav'd for a good hour or so, and in that time frame my ping stuck at 38ms and then got disconnected. Afterwards, maybe every 15-20 minutes, it would seem that I was about to get disconnected, nothing would happen when I tried an action, ping stuck at a certain ms ( varied ), but would clear up with high ping ( close to 900ms at one point ). Otherwise I was usually sitting under 40ms ( 32 being my normal ping most times ). Will try again in a bit to see if I can recreate the issue.
    Iktmadso - Peace / HunterJ - Peace / Chak - War / Nak - War
    Steam Handle - mrjb2k

  4. #44
    Just spent another hour or so scav'ing and got disconnected within 20 minutes, followed about another 20 minutes later with a lag spike in the 500's. Otherwise went better than when I was first online. It could very well be my connection to the server though.
    Iktmadso - Peace / HunterJ - Peace / Chak - War / Nak - War
    Steam Handle - mrjb2k

  5. #45
    Took a break for a bit, came back to forage near my tribal area in 857. Didn't forage for long, my ping was spiking quite a bit. Did not get disconnected, but took longer for foraging to trigger the action and then it took a few seconds for the item to appear in my inventory. I've logged off for now, but might be back later tonight to see if it's any better.
    Iktmadso - Peace / HunterJ - Peace / Chak - War / Nak - War
    Steam Handle - mrjb2k

  6. #46
    Hello Kruno

    Almost sounds to me like you are having a connection issue could you restart your router/modem and see if that helps.
    If not submit a help ticket and we can go from there.
    --Guide Michael
    Guardian of the South and Element of the fire, Chief of the Archangels, Angel of Justice, Strength and Protection.

  7. #47
    It's not my internet or router. Other family members are connected to the router as well and are having no issues. ( we have a 30 gigabyte internet package ). My brother, whom plays World Of Warcraft, is playing his game right now with no issues, along with his wife and 2 kids either watching youtube or playing online games, no issues there as well.

    I may try restarting my computer, defragging, etc. to see if that helps.
    Iktmadso - Peace / HunterJ - Peace / Chak - War / Nak - War
    Steam Handle - mrjb2k

  8. #48
    Defragged, did a Disk Cleanup, and restarted. Logged in and foraged for a bit, no big issues, couple lag spikes but under 120 ms. Went out further and foraged a for a few in other spots, no issues. Got back to the tribe and cooked some fish, with no issues. But just after cooking the fish, I was spiking over 300 ms, and I was just sitting there without doing anything.

    Maybe I'll try resetting the router later, but I highly doubt that's the issue.
    Last edited by Kruno; 05-30-2017 at 06:52 PM.
    Iktmadso - Peace / HunterJ - Peace / Chak - War / Nak - War
    Steam Handle - mrjb2k

  9. #49
    Seems to be running better this morning. Didn't have any lag spikes that I noticed. No clue what happened last night, maybe just bad luck connection for me lol.
    Iktmadso - Peace / HunterJ - Peace / Chak - War / Nak - War
    Steam Handle - mrjb2k

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •